Συμβουλευτική

Ποιο στόχο έχει η συνεδρία

Σκοπός μιας συνεδρίας  Συμβουλευτικής είναι η συναισθηματική στήριξη σε περιόδους προσωπικής κρίσης ή μεταβατικής περιόδου και η από κοινού αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων σε κάποιο δίλημμα, δυσκολία ή πρόβλημα.

 

Πως μπορεί να σε βοηθήσει η Συμβουλευτική;

Σε βοηθάει να αναγνωρίσεις, να ονομάσεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου.

Να χτίσεις την αυτοπεποίθηση σου και να καλλιεργήσεις τα δυνατά σου σημεία.

Να εντοπίσεις και να εκφράσεις τις δυσκολίες, τους προβληματισμούς και τα διλήμματα στην παρούσα φάση της ζωής σου και να δεις τι επιλογές ή  εναλλακτικές έχεις σε μια δύσκολη κατάσταση που βιώνεις.

Να επανατοποθετήσεις το πρόβλημα/ δίλημμα/ δυσκολία σε ένα νέο νοηματικό πλαίσιο.

Να γνωρίσεις, να αποδεχτείς και να κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις διάφορες πτυχές του εαυτού σου, δημιουργώντας έτσι ένα βοηθητικό κλίμα για δράση, εξέλιξη και προσωπική ανάπτυξη.

Μέσα από την Συμβουλευτική μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά ( π.χ. βελτιώνοντας την επικοινωνία ή βάζοντας όρια)  και να γίνεις η  μαμά που θέλεις να έχουν τα παιδιά σου.

 

Οι άνθρωποι ταράζονται όχι από αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άποψη τους γι’ αυτά που συμβαίνουν. Επίκτητος

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσεις μια πρώτη ( δωρεάν) συνεδρία 30 λεπτών, επικοινώνησε μαζί μου στο 6973798120 ή  με ένα μήνυμα στο  psy.somaraki@gmail.com . 

Οι πληροφορίες που παρέχονται στην σελίδα έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχουν σκοπό να παρέμβουν στην οποιαδήποτε ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως έχει συστήσει στον θεραπευόμενο ο γιατρός του. Θεωρώ τη δράση τους συμπληρωματικά με ολιστική ματιά στον άνθρωπο και σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο ο σκοπός είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας στην ποιότητα ζωής του. Για κάθε ενόχληση ή σύμπτωμα συμβουλευτείτε τον γιατρό ή θεραπευτή της εμπιστοσύνης σας.

Διαβάστε Επίσης

error: